Gratis reageren als professionele vakman op klussen!

Het reageren op opdrachten is geheel gratis in tegenstelling tot andere platformen waar je vaak betaald per reactie of opdracht.

Allesvoorslimmerbouwen.nl is hét platform voor de vakman die voorop wilt lopen. Allesvoorslimmerbouwen is een gratis service van Bouwmaat
Bent u op zoek naar meer werk en tevreden klanten? Of wilt u gebruikmaken van onze scherpe partneraanbiedingen? Meld u nu gratis aan en maak geheel gratis gebruik van alle voordelen.

Meld u gratis aan

 

Meer werk & tevreden klanten

  • Altijd gratis reageren op klussen in de regio
  • Real-time update van geplaatste klussen
  • Gratis uitgebreid bedrijfsprofiel inclusief portfolio en gratis website! --> betere vindbaarheid in google
  • Mogelijkheid tot het verzamelen van review

Slim ondernemen

Wilt u slimmer ondernemen? Met een profiel op  Allesvoorslimmerbouwen.nl haalt u meer uit uw bedrijf! Van voordelige machinelease tot de juiste verzekeringen voor u als vakman. Bekijk het uitgebreide aanbod aan services en diensten.

Het laatste vaknieuws

Dagelijks voorziet Allesvoorslimmerbouwen.nl u van het laatste nieuws uit uw vakgebied.

  • Verbreed uw kennis
  • Innoverende producten
  • Interessante artikelen
  • Nieuws uit het vakgebied
     

Allesvoorslimmerbouwen.nl is geheel gratis en vrijblijvend. Heeft u een vraag of hulp nodig? Onze klantenservice staat voor klaar! Zij zijn te bereiken op klantenservice@bouwmaat.nl, via het chatvenster rechtsonder op de website of via 033-299 28 89.

Meld u gratis aan

 

Kluswebsite.nl

Kluswebsite.nl is hét platform waar consumenten wooninspiratie opdoen, klussen plaatsen en op zoek gaan naar een vakman in de bedrijvengids. De klus die de consument op Kluswebsite.nl plaatst, vindt u op Allesvoorslimmerbouwen.nl in uw postvak of dagelijks via de mail. Een goed ingevuld en volledig profiel op Alles voor slimmer bouwen maakt het makkelijker om via Kluswebsite.nl aan meer werk te komen.

Jaarlijks bezoeken ruim 700.000 consumenten de bedrijvengids van Kluswebsite.nl. Met uw gratis bedrijfspresentatie bent u goed vindbaar voor duizenden potentiële opdrachtgevers.