Verzekeringen voor vakmannen

Een steiger stort in, een balk schiet los of u rijdt met uw bedrijfswagen een andere auto aan. Als vakman bevindt u zich vaak in situaties waar u dit soort risico’s loopt. Privéverzekeringen geven helaas geen enkele dekking voor uw werkzaamheden als zelfstandige. Maar in de wirwar aan verzekeringen, wat is dan wijsheid?

ZZP Nederland Verzekeringen biedt u de mogelijkheid uzelf goed te verzekeren. Zij zijn niet afhankelijk van maatschappijen. Wij vroegen Arjen Vrolijk, directeur van ZZP Nederland Verzekeringen, welke verzekeringen u als vakman nodig hebt en waarom!

“Allereerst heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig. Misschien dat u niet onder die omvallende stijger staat, maar de auto van de buurman wel. Daarnaast adviseren wij om te kijken of een CAR-verzekering ook van belang is. Voor uw eigen materiaal en technische fouten heeft u een CAR-verzekering nodig. Ook een rechtsbijstandverzekering is vaak van belang. Als u, bij een juridisch conflict, een advocaat uit eigen zak moet betalen, lopen de kosten hoog op. Daarnaast is arbeidsongeschiktheid vaak een enorm risico. Als u morgen door u rug gaat, ligt uw bedrijf stil en moet u rondkomen van een bijstandsinkomen.”

Kortom verzekeren blijft maatwerk, de adviseurs van ZZP Nederland Verzekeringen zijn direct te benaderen op telefoonnummer 050-7001950 en kunnen u meer vertellen over het afdekken van de specifieke risico’s die u loopt. Let op: om verzekeringen af te sluiten is lidmaatschap van ZZP Nederland verplicht.

Het is natuurlijk belangrijk dat u goed verzekerd bent. Met die insteek zijn wij een samenwerking aangegaan met ZZP Nederland Verzekeringen. ZZP Nederland Verzekeringen biedt advies voor de aangeslotenen van ZZP Nederland. Heeft u interesse in een abonnement op ZZP Nederland klik dan snel hieronder en betaal geen €22,50 maar €18,50 per jaar. Ook betaalt u geen inschrijfkosten. In ruil hiervoor krijgt u gratis advies op veel voorkomende onderwerpen en inzicht in juridische documenten. Voor verzekeringsproducten hanteren zij vaak interessante kortingen. Laat u goed voorlichten en kies voor een verzekering die bij uw werkzaamheden past.

Profiteer nu

Onze klantenservice helpt u graag!

Onze klantenservice helpt u graag persoonlijk. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur via de chat op de website.

T: 033 299 28 89
E: klantenservice@bouwmaat.nl