Boekhouden met een glimlach

Misschien wel het minst leuke deel van ondernemen; boekhouden. Toch is een goede en overzichtelijke boekhouding belangrijk. Naast dat het wettelijk verplicht is, geeft een goede boekhouding inzicht in de prestaties van uw bedrijf, of uw klanten op tijd betalen en maakt het de belastingaangifte gemakkelijk. Door het niet ontvangen van belastingboetes en wanneer klanten op tijd facturen betalen, staat er meer geld op de rekening. Een goede reden voor een juiste boekhouding dus!   

Om er voor te zorgen dat u eenvoudig een goede boekhouding voert, zijn wij een samenwerking aangegaan met boekhoudmethode Jortt. Een boekhoudmethode in een modern jasje. Een die spreekt in de taal van de ondernemer en niet in die van de boekhouder. Op die manier is het voor u gemakkelijk om uw eigen boekhouding te voeren en inzicht te krijgen in uw financiële situatie. 

Wat zijn de voordelen van Jortt?
-Geen boekhoudcursus: Jortt heeft boekhouden simpel gemaakt en spreekt in een taal die u begrijpt.
-80% gaat automatisch: Door van iedere boeking te leren, doet Jortt 80% van de boekingen automatisch. 
-Hulp waar nodig: Boekhoudmethode Jortt kent veel handige snufjes, maar ook als u er niet uitkomt is er persoonlijke hulp beschikbaar.

Jortt is er in de vorm van twee abonnementen:
1. Jortt Gratis: Een factuurtool waarmee u eenvoudig overzichtelijke facturen maakt en verzendt. Dit abonnement is geheel gratis.
2. Jortt Compleet:  Een volledig online boekhoudprogramma van factuur tot btw-aangifte. Met Jort Compleet brengt en houdt u gemakkelijk uw administratie op orde. Dit abonnement kost €12,50 per maand. Leden van Alles voor slimmer bouwen ontvangen Jortt Compleet de eerste twee maanden gratis.

Wilt u meer weten over de abonnementen of over Jortt? Bezoek dan de website www.jortt.nl. Wilt u starten met glimlachend boekhouden? Meld u snel aan op Jortt.nl en maak gebruik van promotiecode: AVSB-HYWA-1492 .

Profiteer nu

Onze klantenservice helpt u graag!

Onze klantenservice helpt u graag persoonlijk. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur via de chat op de website.

T: 033 299 28 89
E: klantenservice@bouwmaat.nl