Eenvoudig parkeren

Een klus in de stad brengt soms het nodige ‘gedoe’ met zich mee. Het zoeken van een parkeerplek vraagt wat geduld en vervolgens moet u de parkeertijd inschatten. Aangekomen bij de klus blijkt al snel dat u langer nodig hebt, dan gedacht. U vergeet uw parkeerkaartje en teruggekomen bij uw bus wacht er een papieren verassing onder uw ruitenwisser. De moderne technologie heeft hier een oplossing voor; mobiel parkeren! 

Hoe werkt het?
Mobiel parkeren is eenvoudig. U gebruikt uw mobiel om uw parkeertijd te starten en te stoppen. Dit door middel van het gebruik van de parkeerapp of door te bellen. Gebruikt u de app? Zet dan uw GPS aan op uw mobiel. De parkeerapp vindt automatisch in welke parkeerzone u zich bevindt. Wilt u geen gebruikmaken van GPS? Toets dan in de app, de zonecode in die aan de bovenzijde van de parkeerautomaat staat aangegeven. Ook kunt u telefonisch contact opnemen, waarna u de zonecode invoert en afsluit met een hekje. 

Controleurs scannen vervolgens uw kenteken. Zorg er dan ook voor dat altijd het juiste kenteken in de app staat. Rijdt u in verschillende bedrijfswagens? U wijzigt het kenteken gemakkelijk op ieder moment in de app of op uw computer. Natuurlijk kleven er voor- en nadelen aan deze oplossing:

Voordelen
-U ontvangt maandelijks een overzicht van uw parkeerkosten en die van uw medewerkers.
-U betaalt achteraf gemakkelijk via een maandfactuur.
-De factuur is voorzien van btw-specificatie. Btw terugvragen is dus mogelijk.
-U kunt parkeerkosten koppelen aan een kenmerk, zoals een projectcode.

Nadelen
-U vergeet mogelijk de parkeertijd te stoppen. Hiervoor stelt u gemakkelijke en reminder in.
-Uw internetverbinding kan wegvallen, waardoor u uw transactie niet kunt stoppen. Gelukkig is dit telefonisch altijd mogelijk!

Wij vinden het belangrijk dat u als vakman het gemak haalt uit kleine technologische oplossingen als deze. Met die insteek zijn wij een samenwerking aangegaan met Yellowbrick. Via Allesvoorslimmerbouwen.nl maakt u gebruik van een voordelige aanbieding: u registreert zich gratis (t.w.v. €10,-) en voegt gratis extra gebruikers toe (t.w.v. €10,-). Wilt u meer weten over onze samenwerking en de aanbieding? Klik op de button 'profiteer nu' en start met eenvoudig parkeren!

Profiteer nu

Onze klantenservice helpt u graag!

Onze klantenservice helpt u graag persoonlijk. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur via de chat op de website.

T: 033 299 28 89
E: klantenservice@bouwmaat.nl