Keuren van gereedschap

Volgens de Arbo-wet dient elke aannemer regelmatig zijn gereedschap te keuren. Voor de veiligheid van hemzelf en eventuele medewerkers! Daarnaast is dit vaak een eis van opdrachtgevers en verzekeringsmaatschappijen.

Bouwmaat biedt u naast topmerken elektrisch gereedschap ook de mogelijkheid om uw gereedschap, valbeveiliging, haspels en perstangen professioneel te laten keuren. Onze partner MSN is gecertificeerd om keuringen uit te voeren voor alle merken gereedschap volgens de wettelijke vereisten. Het gereedschap worden efficiënt volgens de NEN3140 norm gekeurd. Op deze manier is uw tijdsverlies minimaal.

Mocht uw apparaat niet worden goedgekeurd dan krijgt u uiteraard deskundig, betrouwbaar advies over de mogelijke vervolgstappen.

De voordelen van het keuren van gereedschap?

-Scherpe prijzen
-Keuring van alle merken elektrisch gereedschap, valbeveiliging, haspels en perstangen
-Voordeel bij meerdere machines
-Machines retour binnen enkele dagen
-Keuringsrapport per machine
-Machine voorzien van keuringssticker

Om machines te laten keuren, kunt u zich (met de machine) melden bij de informatiebalie

Hoe vaak moet gereedschap gekeurd worden?

Machines, gereedschappen en eigenlijk alles wat een elektrisch gevaar op kan leveren moet gekeurd worden. Hoe vaak iets gekeurd moet worden hangt af van dat risico. Voor gereedschap wordt een keuringsinterval van een jaar voorgeschreven. Een keuring is en blijft een momentopname, dus het blijft van belang uw gereedschap te onderhouden en te laten herkeuren wanneer dat nodig is, ook als de termijn nog niet is verstreken.

Reparatie

Naast keuren kunt u via Bouwmaat ook al uw elektrisch gereedschap laten repareren. Klik hier voor meer informatie over gereedschaps-reparatie.

Meer informatie over de service en de kosten krijgt u bij de informatiebalie in uw Bouwmaat-vestiging

 

 

 

Onze klantenservice helpt u graag!

Onze klantenservice helpt u graag persoonlijk. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur via de chat op de website.

T: 033 299 28 89
E: klantenservice@bouwmaat.nl