Meningsverschil met opdrachtgever? Sta juridisch sterk!

Een leverancier levert te laat bestelde producten, waardoor u vertraging oploopt op de klus. Of u heeft onenigheid met de opdrachtgever over de kwaliteit van het werk of de hoogte van de rekening. Twee voorbeelden die u vast niet vreemd zijn. In dit soort gevallen is het belangrijk dat u juridisch sterk staat en zich indekt tegen kosten van juridische hulp. U wilt uiteindelijk niet opdraaien voor kosten van een advocaat, die drie keer uw eigen tarief hanteert.

Het is uiteraard heel belangrijk dat u juridisch goed voorbereid bent. Met die insteek zijn wij een samenwerking aangegaan met ZZP Nederland. Via ZZP Nederland heeft u recht op allerlei voordelen, van autolease tot boekhoudpakketten en via de verzekeringsafdeling ZZP Nederland Verzekeringen kunt u zich laten adviseren over alle ondernemersverzekeringen. Heeft u interesse in een abonnement op ZZP Nederland? Klik dan snel hieronder en betaal geen €22,50 maar €18,50 per jaar. Ook betaalt u geen inschrijfkosten. Voor het product ‘juridisch serviceabonnement’ betaalt u €75 per jaar. In ruil hiervoor krijgt u het gehele jaar gratis juridisch advies voor uw zakelijke vragen die over het Nederlands recht gaan. Ook kunt u uw overeenkomsten en algemene voorwaarden laten controleren. Moet u uiteindelijk een jurist inschakelen? Dan krijgt u korting op het uurtarief. Het juridische serviceabonnement is volledig afgestemd op zelfstandigen in de bouw en kan slapeloze nachten voorkomen.

Meer over het Juridisch serviceabonnement.

Profiteer nu

Onze klantenservice helpt u graag!

Onze klantenservice helpt u graag persoonlijk. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur via de chat op de website.

T: 033 299 28 89
E: klantenservice@bouwmaat.nl