Korte metten met wanbetalers

Een opdrachtgever weigert te betalen of een factuur staat al maanden open. Twee voorbeelden die jammer genoeg geen uitzondering zijn. Wanneer dit veel voorkomt moet u uw kosten zelf voorschieten. Wanneer men ook op herinneringen niet reageert, is het tijd om actie te ondernemen. Houd het hoofd koel en start een incassoprocedure.

Payt biedt via ZZP Nederland de mogelijkheid, om binnen twee minuten, zelf geautomatiseerd incassozaken te starten en te beheren. U volgt online het complete incassotraject en weet op die manier exact welke brieven uw debiteur via Payt Incasso ontvangt. Daarnaast kunt u gebruik maken van ‘creditcheck’ en ‘pre-incassozaken’. Bij een creditcheck informeert u, bij het maken van een offerte, of uw toekomstige klant überhaupt wel in de gelegenheid is te betalen. U maakt gebruik van ‘pre-incassozaken’, wanneer u het idee hebt dat uw factuur aan de aandacht ontsnapt is, maar er niet direct een incassotraject van wilt maken.

Voor u is het natuurlijk heel belangrijk dat u uw geld ontvangt. Met die insteek zijn wij een samenwerking aangegaan met ZZP Nederland. Via ZZP Nederland kunt u gebruik maken van een tal van producten; van autolease tot rechtsbijstand en van een verzekeringsadvies tot een incassoservice. Heeft u interesse in een abonnement op ZZP Nederland? Klik dan snel hieronder en betaal geen €22,50 maar €18,50 per jaar. Ook betaalt u geen inschrijfkosten. Voor het product ‘online incasso’ betaalt u een vast bedrag van €19,95 per incassotraject. De wettelijke incassokosten (minimaal €40) die u in rekening moet brengen bij uw klant, mag u zelf houden of kwijtschelden aan uw klant.

Lees meer over hulp bij debiteurenbeheer

Profiteer nu

Onze klantenservice helpt u graag!

Onze klantenservice helpt u graag persoonlijk. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur via de chat op de website.

T: 033 299 28 89
E: klantenservice@bouwmaat.nl