Laat uw omzet groeien door vandaag nog pinbetalingen te accepteren

Na het afronden van een klus verstuurt u in de meeste gevallen een factuur. Dit brengt veel onzekerheden met zich mee; betaalt men en zo ja, wanneer? Het heeft vaak niets te maken met ontevredenheid of geldgebrek, maar met een slordige administratie. Toch is het voor u vervelend om te wachten op uw geld. U moet zelf facturen betalen en er moet iets te eten zijn. Gelukkig zijn er ook andere wegen die naar Rome leiden!
Met het huidige aanbod aan mobiele pinapparaten bent u in de mogelijkheid pin en creditcardbetalingen te accepteren in combinatie met uw eigen smartphone of tablet. U hoeft geen aparte databundel te kopen voor het gebruik van een mobiel pinapparaat. De apparaten zijn klein en maken gebruik van de bestaande internetverbinding. Hierdoor bent u volledig flexibel. Een mobiel pinapparaat is dus een ideale oplossing voor ondernemers die niet op een vaste locatie werken.

Welke voordelen biedt Bouwmaat samen met SumUp?

Betaal per transactie
Het flexibele tarief start op 2,75% en daalt tot maar liefst 1,5% per transactie.

Prijs kaartlezer (excl. btw)    €19 €79
Eenmalige aankoop

Geen maandelijkse kosten
Geen contract. Geen vaste kosten

Binnen 2-3 werkdagen het geld op uw bankrekeningStart snel

Online registratie. Geen bijkomend contract. Geen papierwerk.

 

Profiteer nu

Onze klantenservice helpt u graag!

Onze klantenservice helpt u graag persoonlijk. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur via de chat op de website.

T: 033 299 28 89
E: klantenservice@bouwmaat.nl