Voordelen van machinelease

Aan het kopen van nieuw materieel kleven vaak hoge investeringskosten. Een andere optie is machinelease. Wat zijn de voordelen van leasen?

  • Geen hoge investeringskosten; waardoor er kredietruimte overblijft voor bijvoorbeeld het aankopen van materiaal.
  • Belastingvoordeel; de maandelijkse leasekosten zijn volledig aftrekbaar als zijnde bedrijfskosten.

Bouwmaat richt zich niet alleen op de verkoop van bouwmaterialen. Ook helpen zij de klant succesvoller te zijn als (startende) ondernemer. Vandaar dat Bouwmaat een samenwerking met Grenke is gestart. Hierdoor profiteert u van een betrouwbare en voordelige oplossing voor machineleasing. Wat komt er kijken bij leasen? Wij stelden twee belangrijke vragen!

Ik ben niet ingeschreven bij de KvK. Is dit een probleem?
De enige voorwaarde om een aanvraag te kunnen doen voor gereedschapslease is een inschrijving bij de KvK. Met deze inschrijving kan een Bouwmaatpas worden aangevraagd en daarna een offerte voor het leasen van gereedschap.

Wat is de leaseperiode?
De leaseperiode is standaard 36 maanden. Na deze periode kunt u de machine overnemen voor 7,5% van de aanschafwaarde.

Uiteraard komt er meer kijken bij het leasen van een machine. Op zoek naar de voorwaarden, een assortimentslijst en prijzen? Vraag naar meer informatie in uw Bouwmaatvestiging.

Wist u dat? Grenke de enige aanbieder voor het leasen van Festoolmachines is?

Onze klantenservice helpt u graag!

Onze klantenservice helpt u graag persoonlijk. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur via de chat op de website.

T: 033 299 28 89
E: klantenservice@bouwmaat.nl