Kluswebsite wordt de grootste vakmannengids van Nederland

Kluswebsite wordt vernieuwd en is per 1 februari de grootste vakmannengids van Nederland. En jij staat er natuurlijk op! Consumenten kunnen hier snel en eenvoudig de beste vakman vinden voor hun klus en nemen zelf contact met jou op. Nooit meer zelf reageren op klussen, maar geïnteresseerde opdrachtgevers die jou bellen! Makkelijker kan het niet.  

Waarom deze wijziging

Vakmannen hebben het razend druk op dit moment en als gevolg daarvan ziet Kluswebsite het aantal reacties op klussen al 2 jaar drastisch afnemen. Uit gesprekken met zowel vakmannen als opdrachtgevers blijkt dat een goed bedrijfsprofiel nog steeds van zeer grote waarde is. Vakmannen vragen tegenwoordig weer flinke uurtarieven en een professioneel bedrijfsprofiel met goede beoordelingen geeft opdrachtgevers de zekerheid van een echte vakman.  

Per 1 februari totaal vernieuwd

Op 1 februari gaat het totaal vernieuwde Kluswebsite live. Vanaf dit moment vervalt ook het ontvangen van en het reageren op geplaatste kussen en kun je via bouwmaat.nl jouw bedrijfsprofiel onderhouden.  

 

Meestgestelde vragen over de verandering

Waarom deze verandering?

Vakmannen hebben het razend druk op dit moment en als gevolg daarvan ziet Kluswebsite het aantal reacties op klussen al 2 jaar afnemen. Uit gesprekken met zowel vakmannen als opdrachtgevers blijkt dat een goed bedrijfsprofiel nog steeds van zeer grote waarde is. Een professioneel bedrijfsprofiel met interessante projecten geeft opdrachtgevers de zekerheid van een echte vakman.  
Het biedt jou als vakman de mogelijkheid om vindbaar te zijn voor duizenden bezoekers per maand en om jouw werk mooi tentoon te spreiden op je eigen profiel.

Wat verandert er voor jou als vakman?

Kluswebsite wordt vernieuwd en is per februari 2019 de grootste vakmannengids van Nederland. Consumenten kunnen hier snel en eenvoudig de meest geschikte vakman vinden voor hun klus en nemen zelf contact op met de vakman. Jij als vakman hoeft zo nooit meer te reageren op klussen, maar geïnteresseerde opdrachtgevers nemen contact op met jou. 
Als vakman log je vanaf februari in bij de grootste bouwmaterialen leverancier van Nederland en omstreken 

Ik ontvangt geen opdrachten meer?

Per februari worden er geen opdrachten meer aangeboden en is het dus voor de vakman niet meer mogelijk om op opdrachten te reageren.  De communicatie en de berichten op Kluswebsite.nl tussen opdrachtgever en vakman verdwijnen. 

Waar kan ik mijn profiel beheren/uitzetten na de verandering in februari 2019?

Het profiel is vanaf februari 2019 te beheren via MijnBouwmaat op www.bouwmaat.nl. Een andere omgeving maar met dezelfde functionaliteiten.  

Klusportfolio en Beoordelingen

Het is nog steeds mogelijk om als vakman jouw klusportfolio te verrijken met mooie projecten. Dit is je visitekaartje naar de consument. De huidige beoordelingen blijven op het profiel staan. Het is echter niet meer mogelijk om nieuwe beoordelingen aan te vragen bij opdrachtgevers. 

Wat gebeurt er met mijn lopende opdrachten?

Vanaf het moment van de overgang begin februari worden er geen opdrachten meer aangeboden. Zorg ervoor dat je tijdig de contactgegevens van de opdrachtgever noteert. Lopende conversatie worden per mail op de hoogte gebracht van deze wijziging.  

Mocht je naar aanleiding van deze faq nog vragen hebben mail dan naar klantenservice@bouwmaat.nl.